jueves, 18 de febrero de 2016


AMELIA DESCO
18-02-2016
En aquesta imatge podem vore els missatges que li envia un xica a la seua nòvia.
El home vol saber  tot el que fa i no vol que parle amb ningú més, encara que siguen les seues amigues. També vol que li mane foto de com va vestida per a que ell li done la aprovació i li diu que ella es de ell soles. A mi em pareix molt mal ja que una persi a té que ser lliur i ningú te que controlar-la, siga el súper boví o la seua nòvia.



3 comentarios:

  1. Lola Artero
    18-02-2016
    Estic totalment d'acord amb tu Amelia, ja que tots som lliures i no tenim que estar depenent d'una altra persona per molt que siga un novi. Si el xic et vol, confiarà en tu i te deixarà fer el que vols.

    ResponderEliminar
  2. Jo també pense que a ninguna té perquè controlar-nos ningú en qui parlem, que fem, quina roba portem... Perquè cadascuna pot fer el que vullga i no té que dependre de ningú. Jo si fóra el meu nòvio, ja li haguera deixat.
    Isabel Antón

    ResponderEliminar
  3. LAURA CORTÉS
    Xiques jo també estic amb vosaltres, a més a més una persona no et pot controlar sempre, ni ha de saber tot el que fas a cada moment, perquè si et vol confiarà amb tu i els "celos" no són un significat que et vol. Ni han milions i milions tipus de "celos". I mai ha de dir-te el que tens que posar-te de roba o no, perquè una persona sap el que es te que posar i que no i encara que siga la teua parella no té dret a dir-te que et canvies perquè segons ell vas provocant o no. Hem de tenir sufientment personalitat per a posar-nos la roba que ens agrada a nosaltres i no la que li agrada a la nostra parella.
    Tolerància zero!

    ResponderEliminar