jueves, 4 de febrero de 2016

EMMA WATSON 'HEFORSHE'

NURIA FLETA  4-02-16

Emma Watson, una de les protagonistes de la saga 'Harry Potter', qui va ser nomenada Embassadora de Bona Voluntat de les Dones,va donar un discurs a la sede de les Nacions Unides. A aquest discurs volia llançar la seua campanya, 'HeForShe', en la que es vol acabar en la desigualtat de gènere. I com vol fer-ho? Tractant de moure a tots els joves i homes com siga posible per a que siguen defensors de la igualtat de gènere. Defineix el concepte de "feminisme", diguent que és la creencia de la igualtat entre homes i dones. Però que la societat ha anat fent de eixa paraula, una incòmoda. Demana l'ajuda de homes i joves per a participar a aquesta campanya, i terminar en la desigualtat.
Quatre mesos després va fer una conferència dient que el seu discurs va ser vist a Youtube al voltant de 11 milions de voltes. Homes de tots el països es van unir a aquesta campanya. Inclòs xics de 15 anys van escriure a periòdics deplorant la discriminació a la dona.

Jo crec que una de les millor formes de acabar en el masclisme i la desigualtat es aquesta, crear campanyes, pujar vídeos a Youtube i que es façen virals. I no sols vore el vídeo, sinó ajudar aplicant-ho.

1er discurs —>  Discurso Emma Watson desigualdad
2n discurs —>Conferencia HeForShe

1 comentario:

  1. LYDIA SÁNCHEZ CREMADES
    7-02-16
    Aquest discurs de Emma Watson em pareix que resumeix la actualitat en 10 minuts. Parla de que confonem la paraula feminisme, que vol dir aplicar els mateixos drets a homes i dones, parla de la desigualtat de gènere en algunes parts del món i parla també que amb un poc que es faça, pots ajudar ès a dir, ensenyant a ser feminista als teus fills des d'el principi, al cap dels anys ajudarà amb aquesta desigualtat.

    ResponderEliminar