viernes, 5 de febrero de 2016

ISABEL ANTÓN
5-02-2016

Ahir vaig pensar en totes les famoses, ja siguen cantants, actrius, models... I vaig pensar que davall de  tota la vida, aparentment perfecta, que porten hi han coses horribles, que no sempre ixen al llum.
Vaig trobar molts casos de violacions per desconeguts, violència sexual per part de familiars i per supost, violència domèstica a dones.
Va cridar-me l'atenció el cas de violència que va patir la cantant Rihanna a mans de la seua parella, el cantant Chris Brown. Ella sempre ha donat una imatge de persona segura, amb molt de caràcter i molt femenina i ell també havia donat sempre una bona imatge cap a les seues fans, però, que hi ha davall de totes aquestes apariències?
La cantant va contar el que va passar en diferents articles i entrevistes. Contava que una nit ell la va colpejar i no sabia que fer, perquè, segons ella, era una pelea "normal" i no li havia fet res a ell.
Quan la psicòloga que li feia la entrevista li preguntà: "És aquesta la primera vegada?" Ella respongué que si, però, lo cert és que existia el rumor de que Chris Brown la havia llançat a una pared, la qual cosa era certa, és a dir, que Rihanna ha sigut, com tantes altres dones, objecte de violència masclista.
Hi ha violència per tot arreu, inclús entre persones com aquestes, que a pesar de tot el que pensem d'ells, són tan bons i tan roins com qualsevol.
Estaria molt bé si vejereu l'entrevista, perquè està molt bé i parla també de la violència que pateixen moltes altres dones.

Rihanna entrevista. Violencia de género.

No hay comentarios:

Publicar un comentario