sábado, 6 de febrero de 2016

MARÍA MARTÍ
06-02-16

Per què tenen les dones quatre neuronas?... Una per a cada foguer de la cuina. 
Quan anirà la dona a la lluna? Quan haja que netejar-la. 
En que s'assemblen les dones als paracaigudes? En que només servixen si s'obrin.
Per què se soterra les dones en taüts triangulares?... Perquè en quant els apagues la llum s'obrin de cames.
Per què les dones tenen quatre llavis?... Dos per a dir favades i dos per a arreglar-les.
Com fer feliç a una dona el dissabte? Comptant-li un acudit el dimecres.

Aquestos són pocs dels molts acudits masclistes que he trobat, però basicamente tots diuen el mateix: que les dones només servixen per a dos coses; les tasques de la casa i com a objecte sexual. També què les dones no tenen cap intel·ligència i per això son tractades d'eixa manera.
He trobat aquestos acudits en una pagina en la que deien que aquestos no anaven amb cap maldat i només eren per a fer reanar. El problema és que en realitat estos acudits només fan que fomentar el masclisme entre la gent, principalment els jóvens que els troben graciosos.
Darrere de cada acudit o broma sempre hi ha una realitat, per això la gent hauria de parar de comptar-los simplement per respecte a la dona.

1 comentario:

  1. Que fort, lo pitjor és que no tenen gens de gràcia i la gent els riu. Aquestos acudits deurien desaparèixer. A més a més què és això de que no estan fets en cap maldat? Aquesta gent de veres... No se com es pensa que qualsevol dona i qualsevol persona amb dos dits de front li va a fer gràcia o com pensen que a una dona qualsevol d'aquestos acudits li van a sentar bé.
    De veres, molt al·lucinant.
    Isabel Antón

    ResponderEliminar