viernes, 5 de febrero de 2016

PORTA - LA BELLA Y LA BESTIA

NURIA FLETA 5-02-16

He estat llegint comentaris sobre la pel·lícula de "La Bella i La Bèstia", una de les pel·lícules més conegudes dels estudis Disney.
En un principi, està dirigida el públic infantil per la fantasia que transmet. Però també es cert que pot anar dirigida a persones adultes, ja que es  vegen una sèrie de valors que trobem a la societat i al públic adult. A questa pel·lícula, la figura de la dona apareix des d'un punt de vista machista, ja que es reflexa que han de cuidar de la casa i dels fills. Quan, per altra part, els homes sempre tenen un treball per a mantenir a la seua famíl·lia. Son els que han de portar els diners a casa. No han de de mostrar cap sentiment, i no poden plorar, això sols han de fer-ho les dones, es com una mostra de debilitat i ells han de ser forts.

Porta, un famós raper va crear una cançó titulada 'La Bella y la Bestia', que ja la va posar Rafa a una entrada seua, i tracta sobre una dona ( Bella ) maltractada per la seua parella ( Bèstia )

Jo crec que està molt bé que façen cançons sobre la violència se gènere ja que és una altra forma d'informar de la realitat en moltes parelles, i sobretot un artista n famós com ho és Porta, així aplega a més persones i poden recapacitar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario