domingo, 14 de febrero de 2016

Vaig estar rebuscant entre una cuantitat de noticies i la següent que llegireu és per a mi, una que ens pot afectar a aquestes edats.
L'estudi es diu "Veus després de les dades" i l'objectiu és conèixer de forma qualitativa la violència masclista durant l'adolescència. La informació obtinguda revela que els maltractadors comencen a agredir físicament fins i tot al mes de començar la relació, que el 100 % de les noies ha patit assetjament sexual i que els primers signes de violència de gènere es camuflen sota una falsa idea d'amor romàntic. La mostra , que se centra expressament en conèixer amb profunditat experiències ja viscudes de violència , s'ha realitzat mitjançant entrevistes a 22 noies, d'entre 14 i 19 anys , que formen part del programa d'atenció psicològica a víctimes adolescents de la Conselleria d'Igualtat de Andalusia i a sis agressors.


" Les noies han estat socialitzades en un model d'amor - sofriment amb el que elles s'identifiquen davant d'una pel·lícula, un llibre o una cançó. L'home dur i difícil és el més atractiu", recull el resum de l'estudi.

Aqui us pose el link per si voleu llegir més sobre la notícia.
http://politica.elpais.com/politica/2016/02/12/actualidad/1455279212_551319.html

Eduardo Palao

No hay comentarios:

Publicar un comentario