lunes, 18 de enero de 2016

AMELIA DESCO
18-01-2016
“Libérame”
http://youtu.be/z3Ac5GvbRvA
Aquest vídeo mostra detalladament com pot començar la violència de gènere.
Al principi de la relació el home tracta molt bé a la dona, però després quan la dona fa coses que a ell no li agraden l’escomença a amenaçar i quan veu que les amenaces no són productives, l’home l’escomença a pegar. Ella vol anar a denunciar, però no pot ha que se seny culpable per no fer les coses que li agradaven al xic, així que decideix tornar a casa i demanar-li ajuda a la seua filla donant-li una nota, però quan la xiqueta llig la nota ja és massa tard, el xic la l’havia matat i a més a més la xiqueta s’havia quedat òrfena.
A més a més, en aquest vídeo també es veu la superioritat de l’home, ja que per exemple quan ella està parlant per telèfon i veu a l’home el deixa, però quan ell està parlant i la veu no el deixa, perquè suposadament, tot el que fa ell està bé.

1 comentario:

  1. Em pareix un vídeo que mostra molt. Pense que és increíble que hui en dia amb tota la informació que hi ha i tot l'ensenyament que rebem encara hi hajen casos com aquestos de que un home arriba fins i tot a matar a la seua dona. Per desgràcia no es sols en un vídeo, sino també en el dia a dia notícies i notícies de dones mortes a mans de les seues parelles. Molt fort.
    Isabel Antón

    ResponderEliminar