viernes, 22 de enero de 2016


ISABEL ANTÓN
22-01-16

Des de fa molt de temps, la cantant Malú, m'agrada moltíssim i una cançó que sempre m'ha paregut increíble ha sigut aquesta, "No voy a cambiar"
La he escoltat com un milió de vegades, però, mai havia pensat que una cançó com aquesta poguera tractar a part de un tema de desamor, un tema d'una dona alliberada després de sofrir maltractes. Més d'una de les persones que hajen escoltat aquesta cançó començarà a cantar-la per vore on troba aquesta similitud. Bé, jo veig en parts de la lletra com per exemple: "Tu me has hecho màs fuerte", "Ya no temo tu voz" o "Me siento fuerte para dibujar un nuevo amanecer". Crec que tal vegada la temàtica més important de la cançó no siga aquesta, perquè molta gent pensaria, què fa Malú cantant sobre la violència de gènere, si les seues cançons són totes d'amor? Però una part si que podria associar-se a aquest tema de violència.
M'ha fet pensar que sempre hi ha una eixida, sempre hi ha un camí per a aquestes situacions, sols hi fa falta buscar-ho, ser forta i pensar que et mereixes lo millor, que de segur va a haver una millor vida per a tu fóra de les coses que et fan mal i et destrueixen.
Crec que és una cançó per a pensar i que si trobes el sentit, resulta molt interessant i amb actituds molt fortes.

No voy a cambiar-Malú

No hay comentarios:

Publicar un comentario