sábado, 30 de enero de 2016


LUCÍA RODRÍGUEZ NEBOT 30/01/16 
Un home llança a una xiqueta de 18 mesos per la finestra després d'agredir a la mare de la xiqueta.

Mare i filla es troben ingressades en un centre hospitalari .
El agressor s'ha autolesionat i també ha sigut traslladat a un hospital .

Vitoria, ha amanecido amb un gravíssim succés. Segons les primeres informacions facilitades per l'Ertzaintza, un baró ha tirat per la finestra a una xiqueta menuda, de 18 mesos, després d'haver agredit a la mare de la menor, amb la que mantindria o hauria mantingut algun tipus de relació, per la qual cosa es maneja la hipòtesi d'un nou cas de violència de gènere .
Els successos s'han produït  en el carrer de la Llibertat de Vitòria, en el centre de la capital basca. Fins allí s'han dirigit diverses dotacions de la Policia basca, inclosos diversos especialistes d'Investigació que durant diverses hores han arreplegat proves del que ocorre. Segons les primeres dades, el presumpte maltratador hauria agredit a la seua parella o exparella, de 18, i tot seguit hauria tirat per la finestra a la filla d'esta. La xicoteta seguix amb vida després de precipitar-se al carrer, però el seu estat revist gravetat i ha sigut traslladada a Encreuaments, en Bizkaia. La mare també ha sigut traslladada a un hospital.
L`home s'ha autolesionat després de cometre l'agressió pel que ha sigut traslladat també a un centre hospitalari per a ser atés de les ferides. 
La xiqueta desgraciadament , a mort . Açò dóna molt que pensar i la conducta del pare a sigut lamentable , espere que la mort d'esta xiqueta ens de que recapacitar a moltes persones i que siga la ultima que mora per violència de gènere.

1 comentario:

  1. LYDIA SÁNCHEZ CREMADES
    3-02-16
    Pense que aquestos sucessos ocorren dia a dia i cada vegada amb mes frèqüencia però en aquesta noticia a més de pagar-ho la dona, també ho paga la seua filla de 18 mesos. Estic d'acord amb que aquestes coses ens tenen que fer reaccionar i fer-nos ver que està ocorreguent al nostre voltant.

    ResponderEliminar