miércoles, 20 de enero de 2016

ISABEL ANTÓN
20-01-16

Moltes vegades hem tingut discussions entre nosaltres sobre les cançons de "reggaeton". La majoria les escoltem i no hi ha cap persona que mai no hi haja escoltat una. Que tenen ritme, que les ballem, que sense quasi saber el que diuen les cantem i de fet se sentim orgullosos. Bé, però, quina es l'altra part? Té algun sentit que cantem aquestes cançons? I realment, no. Ja que totes o la grandíssima majoria son masclistes fins a un punt que hi ha algunes que hi donen por. Possen a les dones com a objecte sexual, com si sols fóra important el cos. A més a més totes parlen de sexe i en alguns casos de manera salvatge i em pareix és increíble, i ho dic jo que escolte moltes cançons d'aquestes i m'he aprés la majoria de les lletres, però no per això pense que siguen cançons agradables d'escoltar quan te fixes en la lletra.
He trovat un vídeo molt interessant i que des d'el meu punt està en contra de la violència de gènere i la desigualtat entre homes i dones. En el vídeo fan a gent llegir frases de cançons de "reggaeton" i es pot veure perfectament com la majoria de les persones se senten avergonyides de llegir eixes coses davant d'una càmera. Finalment apareix un misstage que diu: "Veus quin poc sentit té el reggaeton sense música?" I és la veritat. No dic que no la escoltem, sino, que pensem el que cantem i el que ballem.

Gente reacciona a letras de reggaeton

Aquesta cançó, que de segur que molts conegueu, és un bon exemple d'una lletra que possa a les dones molt per davall del que són, tractantles sols per a tenir sexe, com bé diu la cançó: "Se busca princesa con la que pasar un rato agradable"

Calor de verano-Kike Puentes Javi Rodrígez ft Pilson



No hay comentarios:

Publicar un comentario