martes, 19 de enero de 2016

'CUÉNTALO, HAY SALIDA'

NURIA FLETA 20-01-16


Aquest és un anunci fet per el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, en el que podem veure a dues amigues parlant. De sobte a una li sona el mòbil. Li diu a la seua amiga que és el seu novio, que sempre vol saber on es, en qui ix, etc. Ella, li aconsella que termine en la relació, que parle en sa mare i cride al 016.

És un dels molts anuncis que ha fet el Ministeri de Sanitat per a la seua campanya 'Cuéntalo, hay salida'. Jo crec que fer estos anuncis està molt bé perquè animen a les dones que pateixen aquest tipus de violència a que ho diguen, que no estan a soles, hi ha gent que els dóna suport, que terminen en eixe patiment.
Personalment, pense que una bona manera de evitar l'elevat nivel de violència de gènere, seria obligant a totes les escoles, a fer un projecte sobre aquesta violència. D'esta forma, tots els xics i xiques sabran el roín que es maltractar a una dona, i mai ho faran ni permetran que cap persona ho faça.


Si tu chico te da miedo, cuéntalo.

1 comentario:

  1. MARIA VILARRASA
    Estic d'accord amb la reflexió de Nuria i crec que és bona idea conscienciar als xiquets des de xicotets de que no esta bé, i a les xiquetes de que han de ser independents i forts per a poder donar la cara en alguna situació de violència.

    ResponderEliminar