martes, 19 de enero de 2016

PRIMER CAS DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE AL 2016

NURIA FLETA 19-01-16

Una dona de 43 anys va ser trobada morta al seu domicili. L'home es va prensentar poc després a comisaria dient que li havia fet algo roin a la seua dona. Inmediatament, els policies van anar a la casa de la víctima i la van encontrar morta al seu llit, en marques evidents d'haver sigut asfixiada. Fonts policials van explicar que no hi havia cap ordre d'allunyament a la parella, i tan sols constava d'una denuncia per part de la dona al 2010.


Perfecta manera de començar l'any, no cregueu? Cada vegada estem més bojos, qui pot matar a la seua dona? A la persona que segurament més li va a voler? Aquella qui donaria la seua vida per ell, pero vore-lo feliç. Qui vol pasar la vida en ell, que siga el pare dels seus fills, no té sentit. Aquests homes es mereixen estar sols tota la vida, perquè cap persona té el dret de llevar la vida a ningú, i menys per creure-se superior a un altre per ser de diferent sexe.


1 comentario:

  1. Em pareix increíble. Estic súper d'acord amb el que penses. Arrivar a matar a la dona que possiblemet més t'estimava, més temps passava amb tú, més coses compartia amb tú... De veres que de vegades no s'entén la ment de la societat de moltes de les persones de hui en dia. I com tú has dit, bonica forma de començar el 2016...
    Isabel Antón

    ResponderEliminar