miércoles, 27 de enero de 2016

BELA MORALES EZQUERRA 27/01/16

Avui mirant el telediari, ha sortit una notícia que m'ha deixat impactadissima. A mitjanit, una dona de 18 anys es desperta a casa seva i troba a un home de 30 anys abusant sexualment de la seva petita de 17 mesos. La mare de la criatura va tractar de defendre la seva filla però l'home, va llençar a la petita per la finestra; tot seguit, va tractar de fer el mateix amb la dona però no ho va aconseguir. Ambdues estan actualment a l' UCI dels països vascos en estat molt greu.
Des del meu punt de vista i suposo que coindiciré amb la majoria de la gent, la bestiesa que ha comés aquest innombrable, hauria de ser punida de manera radical. No hauria ni d'existir gent així, ja que em sembla repugnant i de covards, aprofitar-se d'una nena tan petita que no sap ni el que passa ni és capaç de defendre's.
Us deixo l'enllaç de la notícia per si us interessa saber-ne més:
http://www.abc.es/espana/pais-vasco/abci-tira-nina-17-meses-ventana-tras-sorprendido-madre-abusando-ella-201601260816_noticia.html

1 comentario:

  1. Mare meua! Que fort i quina vergonya que n'hi hajen persones així pel món.
    De veres que em pareix increíble que aquest home haja llançat per la finestra a una xiqueta d'un any i que a més a més és la seua filla! Tal vegada que se possen bé les dues i que a l'home el manen a la càrcel per lo menys. De veres que fortíssim.
    Isabel Antón

    ResponderEliminar